If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що бе......много отдавна използвах такъв спрей....и няма проблем....от вътре се образува един налеп като дъвка и се маха....върши работа само за малки дупки, ако изпуска покрай джантата или винтила....но за по големи дупки забрави....а и той се използува, колкото да закараш колата до гумаджия.....не за вечно...даже някой мерцедеси ц-класа ги продаваха фабрично с такъв флакон без резервна гума излизаха от магазина....
Имам такъв в багажника, в случай че е животоспасяващо да го ползвам, в упътването пише че не се маха, гумата се дебалансира необратимо и става негодна, Има и ограничения за температурата. Има едни френски коли които нямат резервна гума, защото според французите пътната помощ и сервизите за гуми са широко разпространени
Витото ми беше с такова нещо. Компресорче и тази щуротия в шишето. Като някакъв течен каучук. Два пъти го ползвах. Първия път залрепи положението. Втория път като се скъса вентила ... не. Добре,че държеше та с припомпване и факта,че бях излязал от Перник скоро ми отървя пътната помощ
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
И аз съм за спрей. Има различни видове, дето не съсипват гумата. Ама трябва да се избира внимателно. Мисля че тия дето надуват гумата, не ги съсипват. Те са някакъв газ, дето при контакт с въздуха, става като тапа. И запушва дупката.
Имам Нигрин, пише че става за дупки до 3мм и за гуми до 16 цола. Под 10градуса действието му се влошава. След употреба може да се пътува до разстояние 50 км. Гумата обработена с този спрей не може да се ремонтира повече. Работният газ е силно запалим. Трябва да се пази от замръзване.
@ScuderiaItalia ... така я купих ... отказах се от патерицата защото просто не мога да намеря ... сега си издирвам нормална джанта с гума но само по 4 бр намирам ако някой случайно има излишна да пише
И 147цата(2005) и 159ката(2006) ми са без патерица заводско.В комплекта са компресора и спрея.Няма крик,няма ключ...модерна работа.Е да ,ама аз съм си ОлдСкул и си взех и за двете коли комплект патерица с всичките му дреболии,нямам вяра на химията.
Но по принцип спрея държи с години,лично имам наблюдения от кола на колега.Не беше с голяма дупка все пак.
@ScuderiaItalia ... така я купих ... отказах се от патерицата защото просто не мога да намеря ... сега си издирвам нормална джанта с гума но само по 4 бр намирам ако някой случайно има излишна да пише
Здравей.Имам метална джанта 15" със гума 1бр.
0899221490
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Много се извинявам нов съм и не знам къде да задам въпроса си.имам алфа ромео156 q4.но лагер тампона ми е за смяна кардана разглобяем ли е или не .благодаря предварително
Много се извинявам нов съм и не знам къде да задам въпроса си.имам алфа ромео156 q4.но лагер тампона ми е за смяна кардана разглобяем ли е или не .благодаря предварително
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Абе не моа вдяна, как така на двата фиата брава дето ги карат жените в семейството и се карат всеки ден като уцелват всички дупки и шахти, не им се разбиват долните носачи, а на алфата заминават.Различават се само по захвата на амортесьора иначе са идентични като конструкция.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment